Υπηρεσίες ΑΝΟΙΚΤΗΣ Τεχνολογίας

Η OTS επέλεξε από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της, να δηλώσει, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι είναι μια ΑΝΟΙΚΤΗ εταιρεία.

Στα 15 χρόνια, που δραστηριοποιούμαστε  στον χώρο της παραγωγής λογισμικού και της παροχής υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, μείναμε πιστοί σε αυτή τη θέση, έχοντας πάντα τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοικτά και πάνω από όλα ανοικτό το μυαλό μας .

Στη 15χρονη πορεία μας,  ακολουθήσαμε διάφορα μονοπάτια, δοκιμάσαμε διαφορετικές τεχνολογίες, διερευνήσαμε ποικίλες αγορές, αναπτύξαμε  μια σειρά από προϊόντα, ορισμένα ήταν επιτυχημένα ενώ άλλα λιγότερο επιτυχημένα,  μείναμε όμως πάντα πιστοί στην δέσμευσή μας να είμαστε ΑΝΟΙΚΤΟΙ στο καινούριο.

 Ποτέ δε φοβηθήκαμε το λάθος ή και την αποτυχία.  Άλλωστε η αγαπημένη μας πρακτική είναι  η μέθοδος «δοκιμή και λάθος (trial and error)». Μας αρέσει να πειραματιζόμαστε, να δοκιμάζουμε. Μας αρέσουν και τα λάθη διότι από αυτά μαθαίνουμε.

Το Blog της OTS, θέλουμε να αποτελέσει άλλο ένα ανοικτό παράθυρο, από το οποίο προσδοκούμε να μπει φρέσκος αέρας και φρέσκιες ιδέες.

Είμαστε ΑΝΟΙΚΤΟΙ λοιπόν σε νέες ιδέες.

Είμαστε ΑΝΟΙΚΤΟΙ στην επικοινωνία.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ – ots blog