Οι άνθρωποι Έκαναν τη διαφορά.

Το 7o OTS FORUM έχει πλέον προστεθεί ως ένα ακόμη σπουδαίο γεγονός στο πλούσιο ενεργητικό της OTS.

Ο πήχης είχε στηθεί ψηλά. Η προσπάθεια ήταν μεγάλη. Το αποτέλεσμα όμως επιβεβαιώνει από τη μια ότι οι στόχοι πρέπει να συνεχίσουν να είναι υψηλοί, ενώ από την άλλη επιβραβεύει την τεράστια προσπάθεια.

Σʼ ένα όμορφο μέρος και για ένα εξίσου όμορφο τριήμερο φιλοξενήσαμε πελάτες, εξειδικευμένα στελέχη, αναγνωρισμένες επιχειρήσεις, παλιούς γνώριμους της εταιρείας αλλά και νέους υποψήφιους συνεργάτες.  Ανταλλαγή απόψεων και γνώσης, παρουσίαση καλών πρακτικών, διαβουλεύσεις και  συζητήσεις για ό,τι μας αφορά και για ό,τι επίκειται, κατέλαβαν πρωτεύοντα ρόλο για τρεις ολόκληρες ημέρες, παίρνοντας τη θέση από τους ατελέσφορους διαξιφισμούς και τις στείρες αντιπαραθέσεις.Πήραν τη θέση της απαισιοδοξίας και των αδιεξόδων επειδή εμείς το επιλέξαμε.

Η OTS επέλεξε να δώσει ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα ότι το μέλλον ανήκει στους τολμηρούς. Σε αυτούς που έχουν τη διάθεση και μπορούν να ανοίξουν νέους δρόμους και ακόμη περισσότερο το επιχειρούν. Σε αυτούς που καθημερινά με τις πράξεις προσπαθούν να διαμορφώσουν ένα νέο περιβάλλον διάδρασης και διαβίωσης.

Όλοι όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση και στην υλοποίηση της εκδήλωσης αυτής, όσοι από τη δική τους πλευρά υπoστήριξαν με τον όποιο τρόπο αυτήν την προσπάθεια, όσοι αφιέρωσαν τον χρόνο τους και συμμετείχαν σε αυτό, έκαναν για μία ακόμη φορά τη διαφορά.

Ευχαριστούμε!Αφήστε μία απάντηση