Οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά. Αυτη η φράση καθοδηγεί την OTS τα τελευταία 20 χρόνια.  Με αυτήν τη φράση δημιουργεί  από την πρώτη στιγμή προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και προσφέρει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Αυτή ήταν η φράση που έδωσε το έναυσμα για έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της. Του OTS FORUM.

Θεωρούμε ότι σήμερα αυτή η φράση είναι επικαιρη όσο ποτέ. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο στις δύσκολες αυτές συγκυρίες η OTS επαναφέρει δυναμικά το θεσμό προσπαθώντας να δώσει το στίγμα για το αύριο της σχέσης Πληροφορικής και Δημόσιας Διοίκησης.

Με επίκεντρο λοιπόν τον άνθρωπο θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο το 7ο OTS FORUM με σκοπό την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών από όλους μας.

Οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής, στελέχη της πληροφορικής, εξειδικευμένοι σύμβουλοι, μηχανικοί, δημόσιοι λειτουργοί  και πολίτες, προσδοκούμε να είναι είναι εκεί, δημιουργώντας έτσι το γεγονός της χρονιάς στο χώρο. Ο καθένας από αυτούς είμαστε σίγουροι ότι έχει να προσφέρει και κάτι σημαντικό σε αυτό που λέγεται «αύριο». Η άποψη τους, η γνώση τους, οι ιδέες τους και πάνω απ’όλα η καλές πρακτικές τους θα είναι σε πρώτο πλάνο καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου..

Σας περιμένουμε όλους εκεί.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα του τριημέρου θα βρείτε εδώΑφήστε μία απάντηση