Ο πρώτος (μισός) μήνας του OTS Blog έφτασε στο τέλος του. Διαβάστε μία σύντομη ανακεφαλαίωση των άρθρων που παρουσιάστηκαν το Σεπτέμβριο του 2011 από τους ανθρώπους της OTS.

Continuous Integration – Συνεχής ολοκλήρωση : Μία σύντομη περιγραφή μίας εκ των βασικών agile πρακτικών που εφαρμόζονται στην OTS.

Διασφάλιση Ποιότητας Λογισμικού : Η ποιότητα δεν είναι πρόβλημα του ενός ή μίας ομάδας. Είναι πάνω από όλα ΟΜΑΔΙΚΟ άθλημα κι έτσι την αντιμετωπίζουμε.

Οι πόλεις σε πρώτο ρόλο :  Μπορούμε να αλλάξουμε τα μεταπολεμικά αναπτυξιακά πρότυπα, που οδήγησαν στο σημερινό αστικό περιβάλλον;

Επιχειρηματολογώντας υπέρ της εικονικοποίησης : Πως η εικονικοποίηση ( virtualization ) μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα συστήματά μας και γιατί ήρθε η ώρα να επενδύσουμε σε αυτές τις τεχνολογίες.

Κάνετε αυτά τα λάθη επικοινωνίας στο γραφείο; Διαβάζοντας αυτό το άρθρο είμαστε σίγουροι ότι έστω κι ένα από αυτά τα λάθη γίνονται από τον καθένα μας. Άραγε ξέρουμε πόσο κοστίζουν τόσο σε εμάς όσο και στους συναδέλφους μας;

Η OTS στην POLIS, 3-6 Νοεμβρίου 2011 : H Polis 2011 ανοίγει τις πόρτες της σε λίγες ημέρες και η OTS, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, δε θα μπορούσε να λείψει.

 

Το επόμενο μήνα μερικά από τα θέματα που θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε στο OTS Blog :

– Η (ανεκτίμητη) αξία του Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου στο Δημόσιο Τομέα

– Βέλτιστες πρακτικές για τη διασφάλιση της επιτυχίας Υλοποίησης Λογισμικού

 Αφήστε μία απάντηση