Η φετινή έκθεση Φορέων Τοπικής και Περιφερειακής Διοίκησης, «POLIS 2011», λαμβάνει χώρα σε μία κρίσιμη από κάθε άποψη περίοδο: Η χώρα μας ταλανίζεται στο επίκεντρο της χειρότερης παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Το πρόγραμμα «Καλλικράτης» βρίσκεται σε εφαρμογή, αλλά αντιμετωπίζει μία σειρά από ανυπέρβλητα προβλήματα μείζονος σημασίας. Η κεντρική Διοίκηση απαιτεί και ασκεί όλο και πιο ασφυκτικό οικονομικό έλεγχο, ενώ ταυτόχρονα έκλεισε τις γνωστές κάνουλες χρηματοδότησης του έργου της Τοπικής και Περιφερειακής Διοίκησης. Κοκ.

Σ’ αυτό το περιβάλλον, η POLIS και οι συμμετέχοντες σ’ αυτήν, καλούνται να αναζητήσουν και να δώσουν απαντήσεις, λύσεις και κατευθύνσεις.

Η OTS, πάντα κοντά στην Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση θα συμμετέχει και θα παρέμβει και πάλι δυναμικά και ουσιαστικά. Οι πελάτες, οι συνεργάτες και κάθε ενδιαφερόμενος, θα μπορούν να μας  επισκέπτονται, στις εγκαταστάσεις της HELXPO στη Θεσσαλονίκη (στο stand 7Α του περιπτέρου 8), από 3-6/11/2011. Εκεί θα παρουσιάζουμε σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, ικανές να απαντήσουν και να συμβάλλουν σε μία σειρά από τα παραπάνω θέματα.

Ταυτόχρονα, θα διοργανώσουμε παράλληλες ημερίδες με επίκαιρα θέματα άμεσου ενδιαφέροντος. Μόλις οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν έγκαιρα και ολοκληρωμένα. Μέχρι τότε, μπορεί ο καθένας να καταθέσει δικές του ιδέες και προτάσεις για το περιεχόμενο των ημερίδων, τα οποία με χαρά θα αξιολογήσουμε και θα προσπαθήσουμε να συμπεριλάβουμε.

 Αφήστε μία απάντηση